Αύριο δικάζεται η 55χρονη που χαράκωνε βρέφη - "Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει μυρμήγκι"

Σε δίκη θα οδηγηθεί αύριο το μεσημέρι η 55χρονη γυναίκα που συνελήφθη γιατί χαράκωνε βρέφη μέσα σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια.

Μόλις συνελήφθη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και επειδή δεν είχε δικηγόρο, το δικαστήριο της έδωσε αναβολή.

Την στιγμή που ο Πρόεδρος της ανακοίνωσε ότι θα κρατηθεί εκείνη είπε: Θέλω να δικαστώ σήμερα, γιατί στα κρατητήρια οι συνθήκες είναι απαίσιες”.

Επίσης ανέφερε ότι δεν δέχεται την κατηγορία που την βαρύνει, ότι την έχουν ταλαιπωρήσει και πως οι αστυνομικοί την χτύπησαν πολύ.

“Είχα πάει να ψωνίσω, κάθισα να ψωνίσω και ξαφνικά είδα κάποιους να έρχονται κατά πάνω μου. Με άρπαξαν και με χτύπησαν. Μου έκαναν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Λατρεύω τα παιδιά. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι”, είπε.

Η γυναίκα προέβαλε, ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς, πριν αυτοί την μεταφέρουν στο Τμήμα Αγίου Δημητρίου, όπου κλήθηκαν και την αναγνώρισαν τρεις γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός, ότι πήγε από τα Λιόσια, όπου διαμένει, έως το εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων, για να χαρακώσει παιδιά, πιθανότατα με τα νύχια της.