Αυτός είναι ο 30χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια στο Αγρίνιο (φώτος)

Στην δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ενός 30χρονου που κατηγορείται για αποπλάνηση δύο 14χρονων αγοριών, τα οποία μάλιστα πλήρωνε για να μη μιλήσουν.

Ο 30χρονος παρακολουθούσε τα δύο παιδιά το τελευταίο διάστημα, τα αναζήτησε στο Facebook και αφότου μίλησαν κάποιες φορές τα 14χρονα αγόρια πήγαν να δουν ταινία στο σπίτι του αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή και αμέσως, μετά τη φρίκη που έζησαν, κατήγγειλαν στους γονείς τους το περιστατικό.

Ο 30χρονος «δράκος του Αγρινίου» είχε επιτεθεί ξανά σε ανήλικα αγόρια καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες παραμονεύει έξω από σχολεία, φροντιστήρια και παιδικές χαρές.

Τα δυο παιδιά που έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον 30χρονο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ενώ μετά την αποκάλυψη του φρικτού αυτού του περιστατικού πληθαίνουν οι καταγγελίες στην ασφάλεια Αγρινίου εις βάρος του 30χρονου.

Ο 30χρονος συνελήφθη σήμερα, Τρίτη, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε εκτέλεση εντάλματος σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου.

Ο λόγος για τον:

(επ) ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟ (ον) Δημήτριο του Παντελή και της Ελένης, γεννηθείς στις 07/09/1988 στo Αγρίνιο, κάτοικος ομοίως.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις:

α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και

β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018, και ώρα 21.00 σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.