Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο επιχειρηματίας που είχε πλακώσει εφοριακό στο ξύλο στην Πάτμο

Σε σοβαρή κατάσταση, μεταφέρθηκε στο Κέντρο υγείας Πάτμου ο επιχειρηματίας Κώστας Γαμπιεράκης μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

Σύμφωνα με το patmostimes ο επιχειρηματίας βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος, από τραυματισμό με μαχαίρι στο λαιμό, τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας στο υπόγειο του βενζινάδικου που διατηρεί στο νησί.

Στον τόπο του συμβάντος μετά την ενημέρωση της αστυνομίας από υπάλληλο του πρατηρίου γύρω στις 12:00, πήγε το ασθενοφόρο και οι γιατροί του κέντρου υγείας Πάτμου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο επιχειρηματίας έκοψε την εξωσφαγγίτιδα αρτηρία την οποία έκλεισαν και σταμάτησαν την αιμοραγία. Διέφυγε προς το παρόν τον κίνδυνο αλλά λόγω της σοβαρότητος της κατάστασης του, διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Λέρου.

Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας με τον επιχειρηματία τον τελευταιο καιρό να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Για το αυτοκτονικό επεισόδειο θα σχηματιστεί δικογραφία από το Α.Τ. Πάτμου.

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Γαμπιεράκης είχε χτυπήσει εφοριακό το περασμένο καλοκαίρι στην Πάτμο. Σύμφωνα με τους εφοριακούς, ο δράστης επιτέθηκε στον ελεγκτή αναίτια. Ο άνδρας τους πλησίασε ενώ περπατούσαν στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο νεαρός ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, εκείνος άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι και να τον χαστουκίζει.

Πηγή: patmostimes.gr