Βοιωτία: Νεκρός ο άνδρας που πετούσε με παραπέντε

;Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον αθλητή που πετούσε με «παραπέντε» στη Βοιωτία και αγνοούνταν από την περιοχή των Πλαταιών από το απόγευμα της Τρίτης (27/8), καθώς εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ο αιρωροπτεριστής στη Βοιωτία βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα από την ομάδα ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) της Υπηρεσίας.

Τον αθλητή τον προσέγγισαν πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

«Κατά τις βραδινές ώρες χθες, Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, για αναζήτηση αγνοούμενου ημεδαπού αιωροπτεριστή, στον ορεινό όγκο του Κιθαιρώνα.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 15 πυροσβέστες με τις Ορειβατικές Ομάδες Έρευνας Διάσωσης της 1ης και 7ης ΕΜΑΚ καθώς και ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος.

Μεσημεριανές ώρες σήμερα Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024 αφού εντοπίστηκε ο αγνοούμενος σε δύσβατο σημείο του Κιθαιρώνα πλησίον του τοπωνυμίου «Τρεις Κορυφές», από την ομάδα Σ.μη.Ε.Α. (drone) του Πυροσβεστικού Σώματος, τον προσέγγισαν οι Πυροσβέστες και τον μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του πλησίον του Βυζαντινού ναού Αγίου Ιωάννη Προδρόμου όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μεσημεριανές ώρες σήμερα, Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2024».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Reader.gr