Επισκεπτήριο για τον Απ. Λύτρα: Στις φυλακές Κορυδαλλού η πρώην σύζυγος και οι κόρες του

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα μαζί με τις δύο κόρες του, στο πλαίσιο του επισκεπτηρίου για τον ποινικολόγο.

Οι κόρες του ποινικολόγου και η πρώην σύζυγός του, όπως μετέδωσε η εκπομπή T-Live, μπήκαν στον προθάλαμο των φυλακών, όπου δηλώνονται τα επισκεπτήρια, με μια μαύρη βαλίτσα – πιθανώς με προσωπικά αντικείμενα που ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας να του φέρουν. Έμειναν στον προθάλαμο για πέντε περίπου λεπτά, αναφέρεται στην εκπομπή.

Σύμφωνα με την εκπομπή, ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε βιβλία να διαβάσει μέσα στη φυλακή για να περάσει τον χρόνο του.

Σεβαστείτε τα παιδιά, είπε η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Η εκπομπή σημειώνει ότι το επισκεπτήριο επιτρέπεται μόνο συγκεκριμένες ημέρες και ώρες, ενώ δημοσιογράφος του T-Live πλησίασε την πρώην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα, η οποία της είπε πως οι ώρες που περνούν είναι δύσκολες και παρακάλεσε να υπάρξει σεβασμός στα παιδιά.

Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από την πρώην σύζυγό  του και τη μεγαλύτερη κόρη του

Ο Απόστολος Λύτρας βρίσκεται στη φυλακή, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικολόγος πέρασε το πρώτο του βράδυ στην πτέρυγα VIP των φυλακών Κορυδαλλού, στο κελί 4 της πτέρυγας ΣΤ’, μαζί με άλλους δύο κρατούμενους: έναν επιχειρηματία από την Αράχωβα που έχει καταδικαστεί για απάτες και έναν γνωστό επιχειρηματία αλυσίδας καταστημάτων που είναι κατηγορούμενος για ναρκωτικά.