Πατέρας στον Βόλο επιτέθηκε στον γιο του για τα κληρονομικά - Τον χτύπησε με κατσαρόλα και τον λήστεψε

Σε «εμπόλεμη» κατάσταση βρίσκονται πατέρας και γιός στο Αλιβέρι του Βόλου καθώς τους χωρίζουν κληρονομικές διαφορές, αλλά πριν μερικές ημέρες η μεταξύ τους διαμάχη που έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες, ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο 53χρονος πατέρας κατηγορείται ότι επιτέθηκε στον 37χρονο γιό του μέσα στο σπίτι τους με μια κατσαρόλα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού του έκλεψε το κινητό του αξίας 1.000 ευρώ και 620 ευρώ.

Ο γιός κατέθεσε μήνυση και ο 53χρονος συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ωστόστο, επειδή ο 37χρονος είχε αναχωρήσει για την Αθήνα – όπου και διαμένει – η δίκη αναβλήθηκε για την Παρασκευή. Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε και λήστεψε το παιδί του με την απειλή μαχαιριού κρατείται και παραπέμπεται με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής, οπλοφορίας και κλοπής.

Ο ίδιος δήλωσε χθες στο δικαστήριο ότι θα τον υπερασπιστούν η μητέρα και η κόρη του που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ είπε πως για όλα ευθύνεται η νύφη του που διεκδικεί περιουσία και επηρεάζει τον γιό του.

Σε ερώτηση αν κάνει χρήση ναρκωτικών, είπε πως αυτό συνέβαινε στο παρελθόν, όσο ήταν φυλακή, ενώ ποινικό μητρώο φέρεται να έχει και ο γιός του που έρχεται στον Βόλο από την Αθήνα για να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα μετά από καταδίκη του.