Στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη σε ένδειξη συμπαράστασης στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 11 το πρωί και έως το τέλος της βάρδιας, έχει κηρύξει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα.

Η κινητοποίηση γίνεται σε συμπαράσταση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, μετά την τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή, με σκοπό να εκκαθαρίσει τη ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Η ΑΔΕΔΥ με ανακοίνωσή της ζητά την απόσυρση της τροπολογίας και άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ.

Επίσης, ενώνοντας τη φωνή της με τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ, καλεί σε συμμετοχή των Σωματείων των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα στη συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Κήρυξη στάσης εργασίας Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. κηρύσσει διευκολυντική στάση εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου για τους εργαζόμενους, με κάθε σχέση εργασίας, σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, απαιτώντας από την Κυβέρνηση να πάρει πίσω την τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης. Ζητάμε την απόσυρση της τροπολογίας και άμεσα την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, ώρα 12:00, στο Σύνταγμα.