H Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του Λύτρα και της πρώην συζύγου του - Αναζητείται ο ποινικολόγος για να συλληφθεί

Μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε στο σπίτι της στον Γέρακα υπέβαλε η Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας έστελνε μηνύματα στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα εκείνη να του υποβάλει μήνυση για παράβαση των όρων.

Αναζητείται για να συλληφθεί ο Απόστολος Λύτρας

Εις βάρος του κ. Λύτρα σχηματίζεται δικογραφία και πλέον αναζητείται από τις Αρχές για να συλληφθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προς το παρόν δεν απαντά σε κλήσεις, ενώ δεν βρίσκεται στο σημείο όπου έλεγε ότι είναι.

«Έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Θα ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία κανονικά. Κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα. Υπάρχουν και μηνύσεις και προς τον δράστη», είπε στον ANT1 η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Ερωτηθείσα για το μήνυμα, η κυρία Δημογλίδου είπε «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω».

Κρατείται στο Αυτόφωρο η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα

Νωρίτερα ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ για την παρουσία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι, ανέφερε ότι η κυρία Πολυζωγοπούλου προχώρησε σε μηνύσεις με αποτέλεσμα τη σύλληψή της. Όπως είπε, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κρατείται στο Αυτόφωρο, ενώ ο δικηγόρος της αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή.

«Εχθές το βράδυ η πρώην γυναίκα του με το ένα από τα παιδιά του και τον δικηγόρο μπήκαν στην αυλή του σπιτιού, τους αντιλήφθηκε η νυν σύζυγος, η οποία πάτησε το panic button. Κατόπιν είχε λιποθυμικό επεισόδιο και κλήθηκε το ΕΚΑΒ», είπε αρχικά ο κ. Καλλιακμάνης.

«Απ’ ό,τι φαίνεται φοβήθηκε, υπέβαλε μηνύσεις για τη διατάραξη οικιακής ειρήνης», πρόσθεσε.

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, είναι άγνωστο εάν η πρώην σύζυγος και ο δικηγόρος της είχαν ενημερώσει ότι θα βρεθούν στο σπίτι. Η κυρία Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου και του δικηγόρου.

«Ο δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερος μετά από προφορική εντολή», πρόσθεσε.

«Προφανώς, η πρώην σύζυγος στηρίζει τον κ. Λύτρα. Πήγε να πάρει τα πράγματά του, μπήκε στην αυλή για να χτυπήσει το κουδούνι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω. Έγινε σοβαρό επεισόδιο αφού συνελήφθη η πρώην σύζυγος, κρατείται στο Αυτόφωρο», πρόσθεσε.