Θρίλερ με απανθρακωμένη γυναίκα στα Κύθηρα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη σε μονοπάτι κοντά στη Χώρα, στα Κύθηρα.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από διερχόμενο στις 8:50 το πρωί. Δίπλα της βρέθηκε εύφλεκτο υλικό και ένας αναπτήρας.

Ο σύζυγός της προχώρησε στην αναγνώριση του πτώματος. Πρόκειται για γυναίκα 60 ετών, που διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ.

Η αστυνομία ερευνά όλα τα σενάρια. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν εκεί τείνουν προς το σενάριο της αυτοχειρίας, καθώς δίπλα της ακριβώς βρέθηκε ο αναπτήρας και ένα μπουκαλάκι που μάλλον περιείχε νέφτι, ενώ δεν υπάρχει κανένα ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας. Την ίδια ώρα, η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κανέναν που θα μπορούσε να της κάνει κακό.

Σύμφωνα με τα kythiraika.gr, η γυναίκα βρέθηκε γυμνή και σε κακή κατάσταση. Ο εντοπισμός της έγινε στον δρόμο προς Κακόπρινο.

Ήδη, έχει κληθεί ιατροδικαστής, στον οποίο έχουν σταλεί φωτογραφίες της γυναίκας. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται ότι θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον τελευταίο καιρό, η γυναίκα είχε καταπέσει πολύ ψυχολογικά καθώς ήταν σε μεγάλη αντιπαράθεση με συγγενικό της πρόσωπο για υπόθεση κληρονομιάς. Το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στην Αθήνα, όπου και ζει.