Δολοφονία 11χρονης: Ξεσπά η σύζυγος του 37χρονου δράστη - «Εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα»

Η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία έσπασε τη σιωπή της, λίγες ημέρες μετά το έγκλημα που σόκαρε το πανελλήνιο.

Ο 37χρονος δράστης, θείος της 11χρονης, την σκότωσε με ένα κατσαβίδι, αφού πρώτα είχε προσπαθήσει να τη βιάσει. Το κοριτσάκι αντιστάθηκε και είπε ότι θα ενημερώσει τους γονείς του και τότε ο δράστης της προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στην σπλήνα και στο ύψος της καρδιάς.

Ξεσπά η σύζυγος του δράστη της στυγερής δολοφονίας

Σήμερα η σύζυγός του μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν θέλει πια να έχει σχέσεις μαζί του.

Σε ότι αφορά τη φωτιά που ξέσπασε χθες σε ένα τροχόσπιτο στην περιοχή, είπε ότι, «ναι ήταν το σπίτι που έμεναν τα παιδάκια», συμπληρώνοντας πως ευτυχώς την ώρα της φωτιάς δεν ήταν μέσα κανένα από τα παιδιά της, ούτε η ίδια. «Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μια ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πως…Είχαν πάει εκεί δυο άτομα και έβαλαν την φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως δεν έχει κάπου άλλου να μείνει μαζί με τα παιδιά της, απλά έλειπε γιατί καθόταν κάπου άλλου «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

Εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση με τον σύζυγο της, αναφέροντας, «ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι΄αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε πως ήταν αθώος. Είχα πάρει την δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική. Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Την θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα την θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

«Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε ο σύζυγος σου με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα, ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», πρόσθεσε στη συνέχεια.