Τροχαίο με νεκρό βρέφος στον Βόλο - Παραμένει ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο οδηγός της μηχανής

Ελεύθερος μέχρι τη δίκη στο Εφετείο παραμένει ο 33χρονος που παρέσυρε με τη μοτοσικλέτα του και σκότωσε βρέφος 3 μηνών στο Βόλο.

Σύμφωνα με το magnesianews, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε μόνο ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, μέχρι να δικαστεί για το θανατηφόρο τροχαίο στην οδό Ιάσονος το Νοέμβριο του 2023.

Τι υποστήριξε στην συμπληρωματική του κατάθεση ο 33χρονος

Κατά τη συμπληρωματική του κατάθεση στον ανακριτή ο 33χρονος δεν αποδέχθηκε την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και υποστήριξε ότι ο μόνος ελιγμός που έκανε ήταν για να αποφύγει τον παππού, που κρατώντας αγκαλιά το βρέφος προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο 54χρονος κινήθηκε στη μέση του δρόμου και εκτός διάβασης πεζών.

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίο

Το δυστύχημα έγινε στη διασταύρωση των οδών Ιάσονος και Αντωνοπούλου, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν άνδρα, ο οποίος προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, έχοντας αγκαλιά το μόλις 3 μηνών εγγόνι του.

Το μωρό έπεσε στο οδόστρωμα, χτύπησε και έχασε τη ζωή του ακαριαία. Στο σημείο επικράτησε πανικός. Περαστικοί προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο. Το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, αλλά ήταν ήδη αργά.