Τραγικό τέλος για 48χρονο στο Ηράκλειο - Αυτοκτόνησε με τις αναθυμιάσεις από τη μηχανή μέσα στο σπίτι του

Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 48χρονος στο Ηράκλειο της Κρήτης καθώς, όπως διαπιστώθηκε, κλειδώθηκε στο σπίτι του, έβαλε μπρος τη μηχανή του και αυτοκτόνησε από τις αναθυμιάσεις.

Ο άνδρας, τον οποίο αναζητούσαν οι οικείοι του, εντοπίστηκε στο σπίτι του στην περιοχή του Βενιζελείου, η πόρτα του οποίου ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε η συνδρομή κλειδαρά για να ανοιχτεί. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε και το cretalive.gr, ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός, ενώ στο χώρο βρέθηκε κι ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του για τους δικούς του λόγους.

Αφού βεβαιώθηκε ότι επρόκειτο για τον δικό του γραφικό χαρακτήρα, διαπιστώθηκε ότι ο 48χρονος ειχε κλείσει τα πάντα στο σπίτι και είχε θέσει σε λειτουργία το μηχανάκι του, μέσα στο δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν.

Όταν ο άνδρας εντοπίστηκε, είχε τελειώσει και η βενζίνη στο μηχανάκι, το οποίο ήταν ακόμη σε λειτουργία, ενώ θεωρείται, βάσει και της ιατροδικαστικής εξέτασης, ότι ο 48χρονος πέθανε από αναθυμιάσεις.

Ο τρόπος που επέλεξε για να αυτοκτονήσει είναι πρωτοφανής για τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο ο ιατροδικαστής που χειρίστηκε το περιστατικό κάνει λόγο, σύμφωνα με την αστυνομία, για αυτοκτονία.