Αυστραλή τουρίστρια κατήγγειλε τον βιασμό της στην Κέρκυρα - «Με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι»

Μια περίεργη υπόθεση έρευνα η υποδιεύθυνση ασφάλειας Κέρκυρας, που αφορά στον βιασμό, όπως κατήγγειλε η ίδια, μιας 35χρονης τουρίστριας από την Αυστραλία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από γιατρό του τμήματος επειγόντων περιστατικών του γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας, για μια γυναίκα με καταγωγή την Αυστραλία που είχε πάει στο νοσοκομείο αναφέροντας επίθεση σε βάρος της και βιασμό από άγνωστο άνδρα.

Κέρκυρα: «Με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της

Η 35χρονη φέρεται να υποστήριξε: «Βρίσκομαι μόνη μου στη Κέρκυρα για διακοπές. Περίπου στις 8 το βράδυ (Τρίτη 23/4) , βρισκόμουν στην οδό Δονάτου Δημουλίτσα , κοντά στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα που μένω. Τότε ένας άγνωστος με πλησίασε και με χτύπησε στο κεφάλι, χωρίς να καταλάβω τι πώς, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου».

Στη συνέχεια της κατάθεσης της φέρεται να ανέφερε ότι έμεινε αναίσθητη περίπου για 45λεπτα. «Κατάφερα να ανακτήσω τις αισθήσεις μου περίπου στις 20:45. Τότε διαπίστωσα ότι είχα μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης μου και αιμορραγούσα από τη περιοχή του κόλπου».

Η Αυστραλή δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση

Ωστόσο δεν κατάφερε να δώσει περιγραφή του δράστη καθώς δεν πρόλαβε όπως υποστηρίζει να δει κάτι, ενώ δεν υπήρχαν και μάρτυρες στο σημείο .

Παράλληλα δεν δέχτηκε να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση ενώ σύμφωνα με αρμόδιες πήγες ενημέρωσης δεν συνεργάστηκε ούτε με τους γιατρούς του νοσοκομείου κατά την εξέταση της.