Φυγόποινος οδηγούσε μεθυσμένος και έκανε χρήση κοκαΐνης

Στα παλιά του τα παπούτσια είχε γράψει τις δυο καταδίκες που εκκρεμούσαν σε βάρος του για κλοπές ένας 47χρονος Έλληνας και το… διασκέδαζε πίνοντας αλκοόλ και καταναλώνοντας ναρκωτικά. Όμως, έκανε το λάθος να οδηγεί υπό την επήρειά τους στην πόλη της Κέρκυρας.

Εκεί έπεσε σε μπλόκο ελέγχων που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Τροχαίας και αρχικά διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης. Όταν υποβλήθηκε σε σωματική έρευνα, βρέθηκε πάνω του μικροποσότητα κοκαΐνης κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Από τα στοιχεία του αποκαλύφθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπές, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί συνολικές ποινές φυλάκισης 24 μηνών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κέρκυρας στον οποίο παραπέμφθηκε διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης, καθώς η πρώτη καταδίκη του είναι τελεσίδικη.

Καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για κλοπή εκκρεμούσε σε βάρος ενός Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στο Αίγιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο φυγόποινος, που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 17 μηνών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.