Εξιχνιάστηκε διάρρηξη με πλούσια λεία στη Μυτιλήνη

Αξιοποίησαν τα στοιχεία που βρέθηκαν κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας οι ειδικοί των Εγκληματολογικών Ερευνών και ταυτοποίησαν τον δράστη της διάρρηξης με ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και τιμαλφή, που είχε γίνει σε ένα σπίτι στη Μυτιλήνη πριν από δυο μήνες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο “ποντικός” που την είχε διαπράξει ήταν ένας Έλληνας, ο οποίος είχε παραβιάσει την κεντρική είσοδο και είχε αρπάξει από το σπίτι 4.500 ευρώ, κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 5.000 ευρώ. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Εξιχνιάστηκε η “χρυσή” κλοπή που είχε γίνει το απόγευμα της 20ης Φεβρουαρίου στην Βέροια, όταν ένας άγνωστος είχε κλέψει μία τσάντα που περιείχε μετρητά ύψους 5.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και τραπεζικές κάρτες από ένα σταθμευμένο όχημα. Από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ωστόσο τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν.