Άγιοι Ανάργυροι: «Θέλω περιπολικό να με πάει σπίτι μου» - Ο συγκλονιστικός διάλογος της 28χρονης με την Άμεση Δράση

Συγκλονίζει ο διάλογος της 28χρονης με την αστυνομία πριν πέσει νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της στους Αγίους Αναργύρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη 28χρονη γυναίκα, που έπεσε νεκρή από την επίθεση του πρώην συντρόφου της, κάλεσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και συνομίλησε με άνδρα, που τη ρώτησε τα στοιχεία της.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο διάλογος της 28χρονης με την αστυνομία

Εκείνη ζήτησε περιπολικό να την πάει στο σπίτι της. Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

  • 28χρονη: Είμαι έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και ο πρώην φίλος μου έξω από το σπίτι μου . Θέλω ένα περιπολικό να με πάει σπίτι μου.
  • Άμεση Δράση: Πού είναι το σπίτι σας ακριβώς;

Η 28χρονη, στη συνέχεια, ξεκίνησε να περιγράφει το δρομολόγιο που θα ακολουθούσε, αλλά εκείνη τη στιγμή δέχτηκε την επίθεση και ακούστηκαν ουρλιαχτά και φωνές στο τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην φίλος της άτυχης κοπέλας τη μαχαίρωσε στην πλάτη με μαχαίρι όσο εκείνη φώναζε ότι τη σκοτώνει.

Άγιοι Ανάργυροι: «Προσπάθησε να επιστρέψει για βοήθεια, τραυματισμένη» αναφέρουν αστυνομικές πηγές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η άτυχη 28χρονη είχε απομακρυνθεί περίπου 30 μέτρα από το Α.Τ. όταν δέχθηκε την επίθεση και τραυματισμένη επιχείρησε να επιστρέψει ώστε να ζητήσει βοήθεια, ωστόσο, δυστυχώς, κατέρρευσε δίπλα από τη σκοπιά.

«Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα» είπε ο πατέρας του δράστη

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» στο Star και ανέφερε πως «την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα».

«Έχω να πω πολλά συγγνώμη στην οικογένεια της κοπέλας. Την είχα σαν κόρη μου, τη λάτρευα, την αγαπούσα», ανέφερε ο πατέρας του 39χρονου δράστη.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό ο γιος μου. Δεν ξέρω τίποτα» είπε, απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις της δημοσιογράφου.