Το περιβάλλον του Β. Μαρινάκη διαψεύδει κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» - Θα προβεί σε νομικές ενέργειες

Διαψεύδει κατηγορηματικά το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη το δημοσίευμα της Εστίας που κάνει λόγο για sms της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το Mega Tv και όπως μεταδόθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού «Σύμφωνα με πληροφορίες από του περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη διαψεύδεται κατηγορηματικά το δημοσίευμα της «Εστίας» το οποίο θεωρεί προϊόν επιστημονικής φαντασίας και δηλώνει κατηγορηματικά πως τέτοιο μήνυμα ούτε εστάλη ούτε υπήρχε οικειότητα για να σταλεί.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κύριος Μαρινάκης θα προβεί στις νομικές ενέργειες αύριο».

Νωρίτερα το δημοσίευμα της Εστίας διέψευσε κατηγορηματικά και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

«Για μια ακόμη φορά ξεπεράστηκε η κόκκινη γραμμή της χυδαιότητας. Η εφημερίδα Εστία δεν δίστασε να στοχοποιήσει τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με ένα πρωτοσέλιδο δημοσίευμα γεμάτο αισχρά ψεύδη. Όπως προκύπτει και από την επίσημη διάψευση του εκδότη του iefimerida.gr κ. Χρήστου Ράπτη, τα όσα αναφέρονται στο σημερινό φύλλο της «Εστίας» είναι υπαγορευμένα αποκυήματα φαντασίας.

Έχοντας εξαντλήσει, πλέον, κάθε μέθοδο που έχουν επιστρατεύσει, τώρα στρέφονται, για μία ακόμη φορά, κατά της συζύγου του Πρωθυπουργού, ελπίζοντας ότι θα πετύχουν τον στόχο τους – που δεν είναι άλλος από το να ρίξουν τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το δημοσίευμα της «Εστίας» διαψεύδει και ο εκδότης του iefimerida.gr Χρήστος Ράπτης.

«Είναι χυδαίο ψεύδος. Πρόκειται για υπαγορευμένη αθλιότητα, εντασσόμενη σε πολιτικές σκοπιμότητες, τις οποίες εξυπηρετεί ο κ. Κοττάκης.

Για τον λόγο αυτό, δηλώνω ότι θα προσφύγω σε ποινικά και αστικά δικαστήρια, προκειμένου να προφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου από τις αθλιότητες και τα ψεύδη του κ. Κοττάκη», αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

Παναγιωτάκης κατά της Εστίας: «Δεν έχω διαβάσει μεγαλύτερο ψέμα»

Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της Αθηναϊκά Θέατρα Α.Ε, Διονύσης Παναγιωτάκης, αναφέρεται στα δημοσιεύματα που είδαν τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας και συγκεκριμένα για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ που κάνει λόγο για επικοινωνία στενού συγγενικού προσώπου του πρωθυπουργού με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μετά τον Χρήστο Ράπτη που καταφέρεται εναντίον του εκδότη της ΕΣΤΙΑΣ Μανώλη Κοττάκη, τη σκυτάλη παίρνει ο ιδιοκτήτης του ONE Channel Διονύσης Παναγιωτάκης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Τις τελευταίες μέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» για δείπνα στα οποία υποτίθεται ότι κρίνεται το μέλλον της διακυβέρνησης της χώρας. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρονται και σε εμένα, επιχειρώντας προφανώς να με εντάξουν σε εξωθεσμικά παιχνίδια τα οποία φαντασιώνονται οι συγγραφείς τους.

Θα ήθελα, λοιπόν, να ξεκαθαρίσω τα εξής:

•Πρώτον, δεν θα επιτρέψω στη φαντασιοπληξία κάποιων ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε σενάρια με τα οποία δεν έχω καμία σχέση. Η δημοσιογραφία έχει κανόνες και ένας από τους βασικούς είναι να διασταυρώνει κανείς αυτό που δημοσιεύει.

•Δεύτερον, διαβάζω με έκπληξη για πράγματα που υποτίθεται ότι διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια μου, τα οποία όμως ουδέποτε έχουν συμβεί.

Αποκορύφωμα το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Εστία» που αναφέρει ότι δήθεν υπήρξε SMS της συζύγου του πρωθυπουργού προς τον φίλο μου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, το οποίο μάλιστα διακινήθηκε και στη φιλική ομήγυρη σε δείπνο στο σπίτι του στο οποίο ήμουνα και εγώ παρών.

Επειδή, λοιπόν, ήμουν πράγματι παρών, ενημερώνω ότι δεν έχω διαβάσει πιο μεγάλο ψέμα.