Θρίλερ με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε πεταμένο σε αποχέτευση στα Εξάρχεια - Το σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η υπόθεση με το νεκρό έμβρυο που βρέθηκε χθες, Δευτέρα (26/2) νεκρό σε αγωγό αποχέτευσης στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Εξάρχεια στην οδό Σόλωνος.

Το έμβρυο -περίπου 5 μηνών- εντοπίστηκε από υπάλληλο εταιρείας αποφράξεων το μεσημέρι της Δευτέρας στο δίκτυο αποχέτευσης του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

Πώς ανακαλύφθηκε η φρίκη με το νεκρό βρέφος στην αποχέτευση

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υδραυλικός, εργαζόμενος σε εταιρεία αποφράξεων, είδε μέσω κάμερας στην αποχέτευση κάτι που παρέπεμπε σε βρέφος και ειδοποίησε την αστυνομία. Λίγες ώρες αργότερα, στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων -αφού αρχικά είχε ενημερώσει την ΜΚΟ- πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων και αποκάλυψε στους αστυνομικούς το μακάβριο εύρημα, Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πώς μετά την ειδοποίηση του υδραυλικού, γιατροί πήραν το έμβρυο και το μετέφεραν σε ψυγείο.

Το σενάριο που εξετάζεται για το νεκρό βρέφος

Όπως μετέδωσε το iefimerida.gr, σε κλινική που υπάρχει στην περιοχή μεταβαίνουν καθημερινά πολλές γυναίκες και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ως πιθανό σενάριο εξετάζεται κάποια έγκυος να απέβαλε και να πέταξε το έμβρυο στην τουαλέτα.

Ωστόσο, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει πληροφορία στην κλινική και στους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα» για το εάν στο παρελθόν έφτασε κάποια γυναίκα ζητώντας βοήθεια.