«Έκανε τη λιπόθυμη για να γλιτώσει» - Περιγραφή-σοκ για τη 19χρονη που της προκάλεσε αποβολή ο σύντροφός της

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η χθεσινή υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Ζάκυνθο, με έναν 27χρονο Αλβανό να χτυπά και να δίνει χάπια στη 19χρονη σύντροφό προκειμένου να αποβάλει το έμβρυο που κυοφορούσε για έξι εβδομάδες.

Η άτυχη κοπέλα τελικά έχασε το μωρό, όπως έγινε γνωστό, και ο 27χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές. Η ίδια είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σήμερα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε η θεία της 19χρονης κοπέλας και μίλησε με λεπτομέρειες για τη σοκαριστική υπόθεση.

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Είναι σοκαρισμένη, με φαρμακευτική αγωγή. Χθες της έκαναν ηρεμιστική ένεση. Κλαίει και το μόνο που λέει συνεχώς είναι ότι της σκότωσε το μωρό της. Έχει άρνηση φαγητού, προσπαθεί το παιδί να κοιμηθεί, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση», είπε αρχικά η θεία της 19χρονης.

«Τη ζήλευε και έγινε πιεστικός»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, σε σχετικό ερώτημα για το πώς φτάσαμε σ’ αυτή την κατάσταση, σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Εγώ όταν έφτασα στο νοσοκομείο τη ρώτησα. Μου είπε ότι τον τελευταίο καιρό είχαν προστριβές. Μου είπε το παιδί ότι της φώναζε, ότι ήταν νευρικός. Για το θέμα της εγκυμοσύνης έδειχνε χαρούμενος, το είχαν ανεβάσει στα social. Υπήρξε μια φωτογραφία που η μικρή κρατούσε τον υπέρηχο. Στην πορεία όμως υπήρξαν προστριβές και τσακωμοί, έγινε πιεστικός. Τη ζήλευε πάρα πολύ, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί. Την πίεζε να μείνει μαζί του. Εκείνη του είχε εκφράσει την επιθυμία να πάει στη μητέρα της. Στην αρχή έδειξε πάρα πολύ εκνευρισμένος. Απ’ ό,τι μας είπε η μικρή, πήγε ένα βράδυ στο σπίτι και τους απείλησε όλους. Η μικρή δεν τον ακολούθησε. Στη συνέχεια παρουσιάστηκε πιο ήρεμος και συγκαταβατικός με την ιδέα ότι η μικρή θα μείνει στη μητέρα της. Τα πράγματα κύλησαν ομαλά για κάποιες ημέρες, ώσπου την Τρίτη το βράδυ τής είπε “έλα να σε πάω μια βόλτα”».

«Πέρασαν από το σπίτι όπου έμενε. Την ανέβασε επάνω. Της έδεσε τα χέρια με τη βία. Αυτός είχε κάτι χάπια στην κατοχή του σε ένα φακελάκι. Το παιδί μας είπε ότι ήταν πέντε τα χάπια. Της πίεσε το κεφάλι και της έδωσε δύο χάπια και ένα μέσω της κολπικής οδού. Την κράτησε εκεί. Ήξερε δηλαδή την προετοιμασία και τις ώρες. Μας είπε η μικρή ότι ήξερε πώς θα τα χρησιμοποιήσει. Μας είπε ότι προσπάθησε να κάνει τη λιπόθυμη γιατί φοβήθηκε για τη ζωή του παιδιού και τη δική της. Αυτός φοβήθηκε και τη μετέφερε στα επείγοντα. Έμεινε στο πλευρό της με την απειλή ότι εάν μιλήσει θα τη σκοτώσει», πρόσθεσε η θεία της 19χρονης.

Στο μεταξύ, εκείνο το βράδυ η μητέρα του παιδιού την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, όμως απαντούσε ο νεαρός λέγοντας πως θα μείνει μαζί του.