Έκλεισαν την Εθνική Οδό οι αγρότες στην Καρδίτσα - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στην Καρδίτσα καθώς προχώρησαν στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού. Σε δηλώσεις τους οι εκπρόσωποι του κλάδου επέμειναν στα αιτήματά τους και δήλωσαν αποφασισμένοι για κλιμάκωση του αγώνα.

Για εμπαιγμό της κυβέρνησης μίλησε ο Κώστας Τζέλλας, πρόεδρος Αγροτικών Συλλόγων Παλαμά Καρδίτσας, και τόνισε ότι γίνεται κλιμάκωση του αγώνα.

«Δυναμώνουμε τα μπλόκα, καλούμε την κυβέρνηση να δωσει λύσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες μας» τόνισε και σε άλλο σημείο των δηλώσεών του είπε, μεταξύ άλλων: «θα φτάσουμε και στην Αθηνα. Θα συντονίσουμε την κλιμακωση του αγώνα».

«Περιμένουμε λύσεις και κλιμακώνουμε τον αγώνα», τόνισε από την πλευρά του ο Γιάννης Τσιούτρας, γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας.

«Δεν θα κάνουμε πίσω, θα κλιμακώσουμε μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας» δήλωσε ο Νίκος Γούσιος, αγρότης από τα Φάρσαλα, Συντονιστική μπλόκου Ε-65 Καρδίτσας.

karditsa-agrotes__1_
karditsa-agrotes__3_

Αγρότες έκλεισαν την Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Αταλάντης

Στο κλείσιμο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας προχώρησαν νωρίτερα οι αγρότες στο μπλόκο της Αταλάντης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr. από τις 16:00 και για περίπου δύο ώρες η Εθνική Οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα, με τους αγρότες να ανάβουν φωτιές σε λάστιχα.

agrotes-atalanti2
agrotes-atalanti1