Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ αγροτών και αστυνομίας στην Καρδίτσα - Πήγαν να ανεβάσουν τρακτέρ στον Ε-65 (photos)

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε διάφορα σημεία της χώρας, ενόψει της αυριανής πανελλαδικής σύσκεψης στη Νίκαια της Λάρισας, εκεί που θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και θα λάβουν αποφάσεις για τα επόμενα βήματά τους, έχοντας τονίσει μέχρι τώρα πως δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τα κυβερνητικά μέτρα που ανακοινώθηκαν.

Νωρίς το απόγευμα, προκλήθηκε ένταση στην Καρδίτσας, όταν αγρότες της περιοχής επιχείρησαν να βγάλουν τρακτέρ στον αυτοκινητόδρομο Ε-65, ωστόσο οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.

agrotes_karditsa__2_
agrotes_karditsa_arthro
agrotes_karditsa
agrotes_karditsa__1_

Λίγο νωρίτερα, αγρότες από τα Τρίκαλα απέκλεισαν συμβολικά και για περίπου 15 λεπτά τον κόμβο Τρικάλων – Λάρισας, αφήνοντας παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους και, όπως δήλωσαν, θα συσκεφθούν προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα αγωνιστικά βήματά τους «τα οποία θα είναι ακόμη πιο δυναμικά!».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας από ώρα 4 μ.μ. σήμερα Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου υπάρχουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων.

Αναλυτικά:

Σήμερα Δευτέρα (05/02/2024), από ώρα 16:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Ε65 για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), από Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) μέχρι Α/Κ Σοφάδων (72,3 χ/θ) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές, ως ακολούθως:

-Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

– Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα: Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου) προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με την Ε.Ο. Ν. Μοναστηρίου – Καρδίτσας – Τρικάλων έως τέρμα (Τρίκαλα).