Αυξάνεται ο αριθμός των οικογενειών του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" Λάρισας

Αύξηση 100% παρουσίασε το τελευταίο εξάμηνο, ο αριθμός των οικογενειών που έχουν ενταχθεί και ωφελούνται από το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Λαρισαίων, ενώ η υποβολή των αιτήσεων συνεχίζει να παρουσιάσει αυξητική τάση.

Οι ωφελούμενοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λαρισαίων είναι οι άστεγοι, οι άποροι (ασφαλισμένοι και μη ασφαλισμένοι) και οι άνεργοι (ασφαλισμένοι και μη ασφαλισμένοι) οι οποίοι ανάλογα την κατηγορία που ανήκουν, εξυπηρετούνται και από τις αντίστοιχες Κοινωνικές Δομές.

Το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων διανέμει, σε τακτική βάση, τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, είδη ατομικής υγιεινής, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία, παιχνίδια, cd κ.λπ., προκειμένου να ωφεληθούν οικογένειες, οι οποίες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις καθημερινές ανάγκες.

Λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-17:00, και συνδέεται με τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και την τοπική κοινωνία για την συλλογή των παραπάνω προϊόντων.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν σε αυτές τις προσπάθειες μπορούν να επικοινωνήσουν με το «Κοινωνικό Παντοπωλείο», στην οδό Μανωλάκη 9-11, στο τηλ. 2410 255876, με το «Κοινωνικό Συσσίτιο» στην οδό Μύρων 7, στο τηλ. 2410 566795 και με το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ. 2410 680243 καθημερινά 09:00 – 17:00 στην οδό Ρούσβελτ και Οικονόμου Εξ’ Οικονόμων 8Α.