Αγία Παρασκευή: Ο μαθητής που αποβάλλεται μετά την επίθεση στον 14χρονο είχε παραβατικές συμπεριφορές και σε άλλα παιδιά

Παραβατική συμπεριφορά και σε άλλα παιδά είχε ο μαθητής που συμμετείχε στην ομάδα των τριών που επιτέθηκαν στον 14χρονο στην Αγία Παρασκευή, όπως αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού.

 

Ερωτηθείς, δε, αν υπήρχαν προπηγούμενα ανάμεσα στον μαθητή αυτό που αποβάλλεται από το ιδιωτικό σχολείο και τον 14χρονο, απάντησε ότι «είχε κάνει bullying (σ.σ. ο μαθητής που αποβάλλεται) μέσα στο σχολικό λεωφορείο που δεν έχει συνοδό αλλά αυτά το παιδί δεν ήθελε να τα μεταφέρει θεωρώντας ότι μπορεί να κλαίγεται για το παραμικρό».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο στο απειλητικό τηλεφώνημα του Σαββάτου ο άγνωστος που πήρε από απόκρυψη είπε στον 14χρονο «πήγες στην αστυνομία, είσαι καρφί, αν δεν σταματήσεις θα πάθεις χειρότερα».

Με αφορμή, δε, τα χτυπήματα που δέχθηκε ο 14χρονος στο πρόσωπο με κλειδί, ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού είπε ότι «οι συμπεριφορές με την ενέδρα, με το γεγονός ότι πήγαν στα πέριξ του σπιτιού και ρωτούσαν πού είναι το σπίτι του παιδιού, το γεγονός ότι επανήλθαν και τα τηλεφωνήματα συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, όλα αυτά στο δικό μου μυαλό προσιδιάζουν περισσότερο σε μια εγκληματική οργάνωση».

Οι δράστες, όμως, και οι γονείς τους παραμένουν άφαντοι όπως σημείωσε, τέλος, ο δικηγόρος του 14χρονου: «η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην εισαγγελία, αναζητήθηκαν σε διευθύνσεις και σπίτια και δεν βρέθηκαν πουθενά».

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μαζαράκη στο βίντεο που ακολουθεί