«Είναι πολύ καλό παιδί αλλά υπήρχε ζήλεια», λέει η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του

Η σύντροφος του 18χρονου που σκότωσε τον αδερφό του στη Νέα Σμύρνη περιέγραψε όσα έγιναν τη μοιραία εκείνη ημέρα.

«Έφυγε ένα παιδί και ο σύντροφός μου πάει να μπει στη φυλακή. Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Επειδή θα πηγαίναμε ταξίδι στη Βουδαπέστη είχαμε ξυπνήσει το απόγευμα και έλεγε πόσο χαρούμενος είναι που θα πηγαίναμε ταξίδι. Ήθελε να ηρεμήσει από κάποια πράγματα, το είχε ανάγκη. Είχε κάτι ξυριστικά, είχε ανοίξει τη συσκευασία και είχε πάρει το ψαλίδι», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή του Mega, Live News.

«Εκεί έψαχνε ο σύντροφός μου μία μπλούζα και είπε στον αδερφό του ”πού είναι η μπλούζα μου;”. Το παιδί που έφυγε, δεν το έδινε και μετά πάνω στα νεύρα του ο μικρός έβρισε τον σύντροφό μου, τον είχε σπρώξει σε μία γωνία και ο σύντροφός μου, επειδή έχει σπάσει το χέρι του και έχει κάνει χειρουργείο, λόγω της άμυνας το έκανε όλο αυτό», συμπλήρωσε η σύντροφος του 18χρονου.

«Είναι πολύ καλό παιδί, έχει κάποια οικογενειακά προβλήματα, όπως όλες οι οικογένειες. Ήταν αγαπημένοι, αλλά υπήρχε ζήλεια. Το άλλο παιδί είχε κι αυτό τα νεύρα του. Στον σύντροφό μου δεν του αρέσει να τον κρίνουν. Εμένα ποτέ δεν με πείραξε, ποτέ δεν μου έκανε κακό».

Όπως είπε η σύντροφος του 18χρονου, ο δράστης μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, έσπευσε να του κάνει ΚΑΡΠΑ, ήταν όμως αργά. «Αυτό το άτυχο ψαλίδι ήταν η άμυνά του. Όταν κατάλαβε τι έκανε, βοήθησε τον αδερφό του, του έκανε ΚΑΡΠΑ και φώναζε ”τι σου έκανα αδερφούλη μου;”. Μου έχει ανοιχτεί σε κάποια πράγματα, δεν είναι τέτοιο παιδί», είπε.