Κυνικός και αμετανόητος ο 71χρονος που δολοφόνησε την 43χρονη σύντροφό του

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης στη Σαλαμίνα που συνελήφθη το απόγευμα στο Κερατσίνι, ομολόγησε με κυνικό τρόπο ότι ήταν αυτός που την εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε βρει καταφύγιο.

Ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά ότι διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας».

«Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Εγώ τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και μου το έκανε εμένα αυτό; Ε, τώρα θα πάω φυλακή». Με αυτά τα λόγια φέρεται να ομολόγησε ο 71χρονος ενώπιον των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, τη δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του το πρωί Τρίτης στη Σαλαμίνα.Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν «πώς την σκότωσες», με απόλυτα κυνικό τρόπο και χωρίς ίχνος μετάνοιας, φέρεται να τους περιέγραψε τη σκηνή της δολοφονίας.

«Όταν είδα ότι έφυγε το παιδί, πήγα να χτυπήσω την πόρτα του σπιτιού. Η πόρτα ήταν ανοικτή. Μπήκα την σκότωσα και πήγα να φύγω. Όταν έκλεισα την πόρτα όμως, στη συνέχεια έσπασα το τζαμάκι για να δω αν ήταν ζωντανή», είπε στους αστυνομικούς.

Ο δράστης εντοπίστηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά για να εξεταστεί, όπου ομολόγησε το έγκλημά του και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η 43χρονη στις 2 Δεκεμβρίου είχε πάει μαζί με την μητέρα της στο ΑΤ Σαλαμίνας και είχε καταγγείλει τον 71χρονο σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε ότι ο 71χρονος την εξύβρισε και την χτύπησε. Οι αστυνομικοί συμβούλευσαν την 43χρονη να εγκαταστήσει το «κουμπί πανικού» στο κινητό της και να μην επιστρέψει στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με τον 71χρονο αλλά να μείνει στο σπίτι της μητέρας της. Η 43χρονη όντως τις τελευταίες μέρες έμενε με τη μητέρα αλλά σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν πρόλαβε να ενεργοποιήσει το «κουμπί πανικού».