«Είχε πρόβλημα με την καρδιά και σακχαρώδη διαβήτη» λέει η σύζυγος του άτυχου 60χρονου που προκάλεσε καραμπόλα στη Θεσσαλονίκη

«Είχε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, είχε θέματα με την καρδιά του και σακχαρώδη διαβήτη» αναφέρει η σύζυγος του 60χρονου που έπαθε ανακοπή το πρωί της Τετάρτης και προκάλεσε καραμπόλα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 09.00 στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Γούναρη, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 60χρονος «καρφώθηκε» σε ένα μικρό φορτηγό του δήμου Θεσσαλονίκης και με τη σειρά του το όχημα συγκρούστηκε με το μπροστά αυτοκίνητο που περίμενε στον φωτεινό σηματοδοτη.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο, όμως λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ο 60χρονος άφησε την τελευταία του πνοή, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί για να τον επαναφέρουν.

thessaloniki_trakarisma__4_
thessaloniki_trakarisma_arthro
thessaloniki_trakarisma__3_
thessaloniki_trakarisma__2_
thessaloniki_trakarisma_maketa

Όπως δήλωσε στο protothema.gr η σύζυγος του άτυχου άνδρα, εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία της και ενημερώθηκε από τους αστυνομικούς της Τροχαίας για το συμβάν και το πρώτο πράγμα που ρώτησε είναι αν ο σύζυγός της βρίσκεται εν ζωή. Η ίδια σημειώνει ότι ο 60χρονος αντιμετώπιζε θέματα υγείας και το πρωί πήγαινε να συναντήσει κάποιους γνωστούς του, όμως συνέβη το δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι από τη σύγκρουση δεν προέκυψε τραυματισμός των άλλων δύο οδηγών και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.