Νέα ανατροπή στην υπόθεση της «Κιβωτού»: Διαψεύδει ανασκευή η μητέρα του 16χρονου - «Πλαστή η επιστολή θα κάνω μηνύσεις»

Ανατροπή στην… ανατροπή φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε επικοινωνία που είχε η μητέρα του 16χρονου με την τηλεόραση του Mega, ανέφερε πως δεν έχει ανασκευάσει τίποτα, ενώ κάνει λόγο για πλαστογραφία του εγγράφου. Παράλληλα, ο δικηγόρος της γνωστοποίησε πως θα κινηθούν νομικά κατά του μέσου που «αποκάλυψε» την επιστολή.

Νωρίτερα, το thenewspaper.gr μετέδωσε πως με βιντεοληπτικό υλικό και γραπτή επιστολή που απέστειλε ο ένας εκ των δύο καταγγελλόντων υποστηρίζει ότι έχει πει ψέματα για τα περιστατικά παρενόχλησης από τον πατέρα Αντώνιο.

Παράλληλα, το ίδιο μέσο έκανε λόγο για επιστολή που έστειλε και η μητέρα του 16χρονου τρόφιμου, η οποία σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ στοχοποιούσε και κατηγορούσε ευθέως τον π. Αντώνιο ως υπαίτιο της παρενόχλησης του γιου της.

Η διάψευση της μητέρας του 16χρονου

«Είναι ψευδή όλα αυτά που έχουν βγει και θα κινηθώ νομικά από εκεί και πέρα. Δεν μπορούν με οποιονδήποτε τρόπο να με απειλούν και ψυχολογικά και σωματικά. Δεν υπάρχει (η επιστολή) είναι πλαστή. Είμαστε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», ανέφερε η μητέρα του 16χρονου στην τηλεόραση του Mega.

Σε δηλώσεις προχώρησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 16χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.