Ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός σε αυλάκι μετά από ώρες αναζήτησης στη Λαμία

Τραγωδία συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Νέο Κρίκελλο Λαμίας.

Ένας ηλικιωμένος κάτοικος της κοινότητας, ο οποίος έκανε τη συνηθισμένη απογευματινή του βόλτα, δεν επέστρεψε σπίτι με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να τον αναζητούν.

Παρά το γεγονός ότι «χτένισαν» όλη την περιοχή ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος και η αναζήτηση γινόταν όλο και πιο δύσκολη αφού έπεσε η νύχτα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, λίγο πριν τις 23:00, ο γιος του τον εντόπισε πεσμένο μέσα σε ένα αυλάκι χωρίς τις αισθήσεις του. Το σημείο είχε πολλά και ψηλά χόρτα με αποτέλεσμα να μην φαίνεται ο άνθρωπος που ήταν πεσμένος μέσα στο αυλάκι το οποίο είχε και νερό.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος ήταν νεκρός και κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ηλικιωμένος έφερε και τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν γλίστρησε και έπεσε μέσα στο χαντάκι ή εάν περπατώντας έπαθε κάτι παθολογικό με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει μέσα.

Στο σημείο έσπευσαν Αστυνομία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική, καθώς επίσης και πολλοί κάτοικοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον αδόκητο χαμό ενός πολύ αγαπητού συγχωριανού τους.