Αγγελούδης: «Απόλυτη προτεραιότητα η Θεσσαλονίκη να καθαρίσει, να πάψουν αυτές οι εικόνες ντροπής»

Τις προτεραιότητες του συνδυασμού του ανέδειξε ο Στέλιος Αγγελούδης, κατά την επίσκεψή του το πρωί της Τρίτης, στο αμαξοστάσιο του δήμου Θεσσαλονίκης και το ΣΜΑ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Αγγελούδης, ο οποίος θα αναμετρηθεί την Κυριακή με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκ νέου με τα υπηρεσιακά στελέχη και να ενημερωθεί για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, όπως και για την τρέχουσα κατάσταση στο ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

«Στις προκλήσεις απαντούμε προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών»

«Στις προκλήσεις απαντούμε προτάσσοντας το συμφέρον των πολιτών. Και το συμφέρον των δημοτών επιβάλλει να καθαρίσει η πόλη, να πάψουν αυτές οι εικόνες ντροπής που διασύρουν την καθημερινότητα μας και προσβάλουν την πόλη μας στα μάτια των επισκεπτών της» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος μετά την επίσκεψή του.

«Η καθαριότητα είναι ένα -ακόμη- πεδίο όπου ο κ. Ζέρβας απέτυχε παταγωδώς. Και τώρα ζητάει ακόμη 18 μήνες για να κάνει τα αυτονόητα. Αυτά που, θυμίζω, θα είχε λύσει, όπως έλεγε, στον πρώτο χρόνο της θητείας του», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Έχουμε δεσμευτεί για την άμεση εισαγωγή του ”Επόπτη της γειτονιάς”»

Τόνισε επίσης: «Εμείς έχουμε καταθέσει στο πρόγραμμα μας ένα συγκεκριμένο πλάνο με άμεσες δεσμεύσεις όπως την εισαγωγή του θεσμού του ”Επόπτη της γειτονιάς” ώστε να κερδίσουμε, όλοι μαζί, μια πόλη πιο καθαρή, που θα σέβεται τους πολίτες της».

«Είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού του δήμου, να αναβαθμίσουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό, να εξασφαλίσουμε για τους εργαζόμενους τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας«, είπε.

Τέλος υπογράμμισε: «Εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι στα πραγματικά προβλήματα της πόλης και στην προτεραιότητα της επίλυσής τους. Τώρα είναι ώρα για δουλειά»