Άγιος Παντελεήμονας: Μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά του σκότωσε τον 50χρονο ο 74χρονος

Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε το άγριο φονικό σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης, ένας 74χρονος Έλληνας, έμενε στην ίδια πολυκατοικία, επί της οδού Μύρων, με την οικογένεια των Γεωργιανών, με τους οποίους ήταν φίλος.

Ο 74χρονος και η οικογένεια του Γεωργιανού είχαν βγει έξω για να γιορτάσουν τα γενέθλια της 12χρονης κόρης του τελευταίου. Έφαγαν μαζί, ήπιαν και επέστρεψαν μεθυσμένοι στα σπίτια τους.

Κάποια στιγμή, περί τις 02:30 τα ξημερώματα, ο δράστης πήγε στο σπίτι του ζευγαριού οπλισμένος, χτύπησε το κουδούνι και επειδή νόμιζε ότι κάτι του έριξαν στο ποτό, μπήκε μέσα και πυροβόλησε στο κεφάλι τον πατέρα. Στη συνέχεια, επιχείρησε να επιτεθεί στη σύζυγο του θύματος, φωνάζοντας ότι θα σκοτώσει και τα παιδιά.

Τότε, εκείνη προσπάθησε να του πάρει το όπλο και έτσι τραυματίστηκε, και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννματάς».

Δολοφονία μπροστά στα τρία ανήλικα παιδιά του 50χρονου

Όλη η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών ανήλικων παιδιών του θύματος, ηλικίας 11, 12 και 14 ετών, που μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο συμβάν.

Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, δέχθηκε βλήμα στην ωμοπλάτη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Ο συλληφθείς, μέχρι και αυτή την ώρα, αδυνατεί να πει στους αστυνομικούς τι έχει συμβεί, καθώς βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.