Βρέθηκαν αποτυπώματα του 32χρονου Τούρκου στο αυτοκίνητο των «έξι» στη Λούτσα

Βρέθηκαν αποτυπώματα του 32χρονου Τούρκου -που συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από την χώρα- στη θέση του οδηγού του οχήματος των δολοφονηθέντων ομοεθνών του, στη Λούτσα.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το iefimerida.gr, αποδεικνύεται και εργαστηριακώς ότι ο 32χρονος είχε οδηγήσει αυτό το αυτοκίνητο στο παρελθόν και ότι εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη Λούτσα.

Πώς ο 32χρονος Τούρκος φέρεται να έστησε καρτέρι θανάτου στους «έξι»

Ο 32χρονος Τούρκος φέρεται ότι είχε πάρει τα έξι άτομα από το σπίτι, λέγοντας ότι πρέπει να τα πάει στο αεροδρόμιο, υποστηρίζοντας ότι είχε πληροφορίες πως κινδύνευαν. Φέρεται να τους έστειλε μήνυμα στα κινητά τους για να τους ενημερώσει και να τους πει ότι πρέπει να φύγουν σύντομα.

Στη συνέχεια, τα έξι θύματα πήγαν οικειοθελώς στο σημείο όπου τους είχαν στήσει ενέδρα, ακολουθώντας τον 32χρονο που τους «κάρφωσε», με αποτέλεσμα να γίνει το μακελειό που ακολούθησε.

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τους εκτελεστές

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν πως κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, έχουν καταγράψει τους εκτελεστές, αλλά και τα όπλα που χρησιμοποίησαν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι χρησιμοποιήθηκαν τουλάχιστον τέσσερα όπλα.