«Οι μικροί Πικάσο από την Κάσο» τα κατάφεραν και φέτος! - 876,10 ευρώ για καλό σκοπό!-Εικόνες

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» ξέρουν να δημιουργούν και να προσφέρουν για καλό σκοπό! Έτσι και φέτος τα κατάφεραν!

 

 

Οι μικροί Πικάσο από την Κάσο συνέχισαν απτόητοι για 6η συνεχόμενη χρονιά το έργο τους ζωγραφίζοντας τα σμιλεμένα βότσαλα του αγαπημένου τους νησιού για ακόμα έναν καλό σκοπό!

Κάθε απόγευμα από τις 6 έως τις 8:30 για μια εβδομάδα οι λιλιπούτιοι ζωγράφοι μαζεύονταν  για να δώσουν ζωή και χρώμα στις πετρούλες και τα βότσαλα.

 

Όλα τα παιδάκια μαζί-και οι μεγάλοι- με κέφι, φαντασία, χαρά, δημιουργία, φωνές και γέλια έδωσαν μια πολύχρωμη νότα αισιοδοξίας ελπίδας και αγάπης για ένα Κασιωτάκι, το οποίο είναι από τους πρώτους που έλαβε μέρος στους Πικάσο.

Το παιδάκι αυτό δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα από ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας και μπαινοβγαίνει σε ένα συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Έτσι λοιπόν αποφάσισαν μετά το πετυχημένο Βazaar-Party μας να διαθέσουν όλες τις εισπράξεις δηλ 876,10 ευρώ  στο φιλαράκι τους και την οικογένεια του, με την ευχή ότι όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα είναι μαζί μας στο νησί για νέες περιπέτειες!

Είπαμε,  «ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ για ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!

Tα παιδιά ευχαριστούν όσους βοήθησαν: «Με την ευχή ότι θα έχουμε ένα καλό υπόλοιπο καλοκαίρι ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι με νέες ιδέες, νέες παρουσίες και νεές δημιουργίες», αναφέρουν.

Με την ευχή τα τα ξαναπούμε του χρόνου στη ΝΗΣΑΡΑ μας για νέες ζωγραφιές, να είσαστε όλοι σας καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας!!!

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΙΚΑΣΟ ΣΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΟ» συνεχίζουν!!!!