Η Ελευσίνα θρηνεί τον φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή

Τον Μιχάλη Κατσουρή, τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από Κροάτες χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας έξω από την «OPAP Arena», θρηνεί η Ελευσίνα.

Φίλοι της οικογένειας Κατσουρή μιλούν στο protothema.gr για το ήθος και την προσωπικότητα του Μιχάλη ενώ ο δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, φίλος της οικογένειας κάνει λόγο στο protothema.gr για ένα νέο που λάτρευε την ομάδα του.

« Την οικογένεια Κατσουρή τη γνωρίζω πολλά χρόνια, γιατί ο πατέρας του Μιχάλη εργάζεται στο Δήμο μας και είχα την τύχη και τη χαρά να γνωρίσω τον Μιχάλη. Ήταν ένα εξαίρετος νέος, σοβαρός άνθρωπος που λάτρευε την ομάδα του, την ΑΕΚ, χωρίς ακρότητες και ιδιαίτερα προβλήματα.

«Ήταν ένα νέο παιδί που πήγε να δει την ομάδα του και δεν γύρισε ποτέ στο σπίτι του. Οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και η μητέρα του από όσο γνωρίζω εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον “Ερυθρό Σταυρό”. Εμείς είμαστε κοντά στην οικογένεια, είμαστε προετοιμασμένοι για την κηδεία ώστε να τιμήσουμε τη μνήμη του με σεβασμό» είπε στο protothema.gr ο κ. Οικονόμου.

«Ο Μιχάλης…. Ο Μιχάλης δικό μας παιδί αλάνι με κεφαλαία Ελευσίνος μάγκας από τούς λίγους.. Μαζί μεγαλώσαμε εδώ Ελευσίνα και ας χαθήκαμε με τα χρόνια όπως συμβαίνει με όλους μας… Δεν μπορώ να το πιστέψω ειλικρινά… Ξύπνησα και είδα αυτήν την είδηση… Κανένα τηλέφωνο δεν χτύπησε… Κάνεις δεν με ενημέρωσε.. εδώ αράζαμε, Ελευσίνα και γήπεδο μαζί είχαμε πάει πιο μικρό να δούμε την ΑΕΚ…. Οι ευθύνες δεν ξέρω ποιανού είναι…» γράφει σε ανάρτησή του ένας φίλος του Μιχάλη .

«Ένα πολύ καλό παιδί που με στήριξε κ ήταν ένας απ τους καλύτερους πελάτες στο μαγαζί μ.. Βοηθούσε τους πάντες ακόμα και νερό για τα αδέσποτα έπαιρνε το καλοκαίρι..
τι να πει κανείς για εσένα..!!

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΙΧΑΛΗ».