Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στο Βέλο Κορινθίας: Ο 20χρονος σκοτώθηκε σχεδόν στο ίδιο σημείο με τον αδελφό του

Ένα απίστευτο και συνάμα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα για την ξεκληρισμένη πλέον οικογένεια του 20χρονου που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/7) σε τροχαίο δυστύχημα στην Κορινθία.

Σο δυστύχημα σημειώθηκε στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος του Περιγιαλίου, όταν νεαρός -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, με αποτέλεσμα αυτή να εκτραπεί και να τραυματιστεί θανάσιμα ο συνεπιβάτης του δικύκλου, ηλικίας μόλις 20 ετών, από το Βέλο Κορινθίας.

Ο 20χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο με μηχανή στο Βέλο Κορινθίας

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα KorintohsTV, ο 20χρονος είχε βγει βόλτα με τον φίλο του σε παραλιακό μαγαζί της περιοχής και λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα ανέβηκαν στη μηχανή για να επιστρέψουν στο Βέλο.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 20χρονο από το Βέλο Κορινθίας

Ο 20χρονος είχε χάσει το 2020 τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα, που μάλιστα σημειώθηκε στον ίδιο δρόμο λίγα μετρά μακριά από εκεί που έχασε ο ίδιος τη ζωή του.

Η ανάρτηση του 20χρονου για τον θάνατο του αδερφού του το 2020 έγραφε: «Αντράκι μου, από εδώ και πέρα θα είμαι και Γιάννης και Σπύρος. Καλό παράδεισο αδελφέ μου, αιωνία η μνήμη σου».

Τραγική φιγούρα της οικογένειας είναι ο πατέρας, καθώς ένα χρόνο πριν έχασε και τη γυναίκα του από κορωνοϊό. Μέσα σε 3 χρόνια, δηλαδή, έχει δει να φεύγουν από κοντά του τρία αγαπημένα του άτομα.

Τα αίτια για το τραγικό συμβάν διερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Κορίνθου.