«Ταμπουρωμένος» σε διαμέρισμα με γυναίκα ο άνδρας που απείλησε 17χρονο με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης (28/6) στην Αστυνομία για έναν άνδρα που φέρεται να κυνήγησε με μαχαίρι ένα 17χρονο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια «ταμπουρώθηκε» στο διαμέρισμα του με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, αυτή τη στιγμή ο άντρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, έχει κλειδωθεί στο διαμέρισμά του με μια γυναίκα, η όποια παραμένει άγνωστο αν κρατείται πάρα τη θέλησή της ή όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 17.30 όταν περιοικοι πλησίον των οδών Στ. Μακρυγιάννη και Σωκράτους κάλεσαν στο κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν πως ένας άνδρας, ημίγυμνος με μαύρο παντελόνι, κυνήγησε και απείλησε με μαχαίρι έναν 17χρονο.

Ο ανήλικος κατάφερε να τρέξει και να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ενώ ο άνδρας μπήκε στο διαμέρισμά που βρίσκεται στον ημιόροφο πολυκατοικίας και «ταμπουρώθηκε» για να μην συλληφθεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της Άμεσης Δράσης και η ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με ανθρώπους της γειτονιάς, ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Στους αστυνομικούς που έχουν παραταχθεί στην είσοδο και προσπαθούν να συνομιλήσουν μαζί του, απευθύνεται με φωνές και τους ζητάει να αποχωρήσουν.

thessalonik__4_
thessalonik__3_
thessalonik__2_
thessalonik__1_