Παναγόπουλος (Alco): «Για κάποια κόμματα θα χρειαστεί να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα»

Λίγη ώρα απέμεινε για το exit poll των εκλογών της 25ης Ιουνίου, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 19:00.

Για ακόμη μια εκλογική αναμέτρηση, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων θα επιχειρήσουν να αποτυπώσουν τα ποσοστά που θα λάβει το κάθε κόμμα, ποια θα είναι η διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος και πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή.

Μιλώντας στον Alpha, ο διευθύνων σύμβουλος της Alco, Κώστας Παναγόπουλος, έδωσε μία πρώτη γεύση από το τι θα ακολουθήσει, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποια κόμματα ακριβώς θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή».

«Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες, που δεν θα το επιθυμούσαμε»

«Θα έχουμε να συζητάμε πάρα πολλά, πολλά από αυτά που τα συζητούσαμε και στην παρουσίαση των προεκλογικών ερευνών, τις τάσεις δηλαδή που κουβεντιάζαμε, απλώς οριστικοποιούνται και θα συζητηθούν. Θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ποια κόμματα ακριβώς θα εκπροσωπηθούν στη Βουλή», ανέφερε, αρχικά.

«Με δεδομένο ότι το exit poll είναι σε εξέλιξη ακόμα αλλά και έχει, όπως πάντα, περιθώριο σφάλματος, εκτιμώ ότι για κάποια κόμματα θα χρειαστεί να περιμένουμε τα πραγματικά αποτελέσματα».

Ερωτηθείς για το εάν αναμένεται να μπουν στη Βουλή κόμματα με επικεφαλής που είναι άγνωστοι, ο κ. Παναγόπουλος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Να πω το εξής: Ίσως χρειαστεί να κάνουμε γνωριμίες, που δεν θα το επιθυμούσαμε κιόλας».