Κως: Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε στον 32χρονο

Συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία ασκήθηκε εις βάρος του 32χρονου από το Μπαγκλαντές ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία στην Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη ασκήθηκε μετά τα νέα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. Πρόκειται για νέο βιντεοληπτικό υλικό που εντοπίστηκε και δείχνει τον 32χρονο να φεύγει από το σπίτι του μαζί με την 27χρονη.

Στη συνέχεια εμφανίζεται να επιστρέφει μόνος του και να αποχωρεί και πάλι από το σπίτι του κρατώντας κάποια αντικείμενα που φαίνεται να είναι το σεντόνι και οι σακούλες με τα οποία κάλυψε τη σορό της 27χρονης.

Το υλικό αυτό σε συνδυασμό με τις κινήσεις και τα στίγματα των κινητών του ίδιου και της 27χρονης «δείχνουν» τον 32χρονο ως τον δράστη του εγκλήματος.

Το βασικό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι ο 32χρονος να επιχείρησε να βιάσει την άτυχη κοπέλα σε υπαίθριο χώρο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός της.

Η 27χρονη αντιστάθηκε και ο δράστης την στραγγάλισε.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι δεν εμπλέκεται άλλο άτομο στο έγκλημα.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι από τα εγκληματολογικά εργαστήρια είναι δύσκολο να ταυτοποιηθεί DNA στο σεντόνι και τις σακούλες διότι έμειναν πολλές ημέρες με τη σορό στο βαλτώδες σημείο που την είχε κρύψει ο δράστης και έχουν αλλοιωθεί σε σημαντικό βαθμό.