Βρέθηκε νεκρή η 27χρονη Αναστάζια στην Κω - Μέσα σε σακούλες κάτω από ένα δέντρο (photos)

Εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη Πολωνή το απόγευμα στην περιοχή Αλυκές στην Κω.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, η σορός της βρέθηκε στον υγροβιότοπο, κάτω από ένα δέντρο.

Η σορός της Αναστάζια ήταν μέσα σε σακούλες σκουπιδιών, ενώ ο δολοφόνος της την είχε καλύψει με κλαδιά.

Το σημείο που εντοπίστηκε νεκρή η 27χρονη βρίσκεται σε σχετικά μικρή απόσταση από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού (περίπου ένα χιλιόμετρο), που έχει ήδη συλληφθεί.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες τη σορό της εντόπισε εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας, μέλος ομάδας εθελοντών που τις τελευταίες ημέρες χτένιζαν το νησί. Μάλιστα κατά τις ίδιες πληροφορίες οδηγήθηκε εκεί από την έντονη οσμή.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής αλλά και κλιμάκιο του εγκληματολογικού.

Φωτογραφίες της ΕΡΤ από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η 27χρονη:

Τραγικός επίλογος στην Κω για την 27χρονη Πολωνή

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής γράφτηκε με τον πιο τραγικό τρόπο ο επίλογος στο θρίλερ εξαφάνισης της 27χρονης από την Πολωνία η οποία ήρθε στην Κω για να δουλέψει σεζόν με τον σύντροφό της και βρέθηκε δολοφονημένη.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε ο σύντροφός της την Τρίτη. Τελευταία σημάδια ζωής από την Πολωνή δόθηκαν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. Ήταν εκείνο το βράδυ που φεύγοντας από το σουβλατζίδικο -στο οποίο κατεγράφη για τελευταία φορά σε κάμερα- συνάντησε τον Μπαγκλεντεσιανό. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν.

Με ένα μήνυμα ενημέρωσε τον σύντροφό της αργότερα για το σημείο που βρισκόταν για να πάει να την πάρει αλλά όταν ο 28χρονος έφθασε εκεϊ δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της ήταν κλειστό.

Το κινητό της βρέθηκε χθες χωρίς την κάρτα SIM.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση της 27χρονης έχει συλληφθεί 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, ενώ η κοπέλα ήταν μεθυσμένη και -όπως υποστήριξε- την κάλεσε σπίτι του για να της παρέχει βοήθεια.