Αυτοκίνητο με βαρύ οπλισμό εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο - Με καλάσνικοφ, αλεξίσφαιρα και πιστόλια

Βαρύς οπλισμός βρέθηκε σε αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμo, που είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό.

Το όχημα, το οποίο εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ την Πέμπτη, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, και συγκεκριμένα στην οδό Φανοσθένους, κίνησε τις υποψίες, καθώς έφερε πλαστές πινακίδες. Όπως διαπιστώθηκε, ήταν κλεμμένο, με αποτέλεσμα να αναζητήσουν τον ιδιοκτήτη, θέλοντας να το ανοίξουν -όπως κι έγινε-, εντοπίζοντας μέσα σε αυτό βαρύ οπλισμό.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν την ιδιοκτήτρια, η οποία είχε δηλώσει την κλοπή, και, όπως υποστήριξε, είχε αποζημιωθεί και από την ασφαλιστική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εν λόγω αυτοκίνητο είχε κλαπεί από την περιοχή της Νίκαιας πριν από καιρό.

Σήμερα, οι υπάλληλοι της ασφαλιστικής εταιρείας άνοιξαν το αυτοκίνητο και μέσα σε αυτό βρήκαν:

  • 2 Καλάσνικοφ
  • 2 αλεξίσφαιρα
  • 3 πιστόλια
  • χειροβομβίδα
  • φυσίγγια

Το αυτοκίνητο βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα του Νέου Κόσμου και εξετάζεται αν χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή των δραστών της διπλής δολοφονίας στον Κορυδαλλό. Το όχημα έχει μεταφερθεί στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών για εξερεύνηση ενώ στα δύο καλάσνικοφ θα γίνει βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί αν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, η υπόθεση χαρακτηρίζεται αρκετά σοβαρή. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ωστόσο έχει ενημερωθεί και το Ανθρωποκτονιών και η Αντιτρομοκρατική.

car005
car003

 

PHOTO-2023-06-09-20-11-05__2_