Κόλαφος η αγόρευση της εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Προμελετημένη η επίθεση μέχρι το τέλος

Για «προσχεδιασμένη μέχρι το τέλος» επίθεση έκανε λόγο η εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα κατά την αγόρευσή της στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

«Η επίθεση των 40 δευτερολέπτων δεν έγινε τυχαία, ήταν οργανωμένη και προσχεδιασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος και αποδείχθηκε ο ανθρωποκτόνος δόλος εναντίον όλων των θυμάτων», είπε η εισαγγελέας αναφερόμενη και στον τραυματισμό των φίλων του Άλκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι είναι καλά παιδιά. Τα καλά παιδιά δεν κρατούν όπλα. Αυτά τα παιδιά ήταν γνώριμοι της αστυνομίας, όχι τα θύματα. Αυτά τα παιδιά ήταν αρματωμένοι σαν αστακοί. Αντίθετα οι πέντε νέοι δεν είχαν τίποτα εκτός από αναψυκτικό που μοιράστηκε ο Άλκης με τον Άγγελο», πρόσθεσε, η οποία μίλησε και για το πόσο οργανωμένοι οπαδοί ήταν οι κατηγορούμενοι.

Εισαγγελέας στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Η μια οικογένεια έχασε ένα παιδί με μαρτυρικό θάνατο

Σύμφωνα με το thestival, η εισαγγελέας στην αρχή της αγόρευσής της τόνισε: «Επειδή θα ακουστούν πολλά και τα περισσότερα δεν θα αρέσουν θα ήθελα να με σεβαστείτε και σήμερα και να μην με διακόψει κανείς ώστε να ολοκληρωθεί ο ρόλος μου ‘αναίμακτα’».

Όπως είπε, υπάρχουν 12 οικογένειες που υποφέρουν επισημαίνοντας ότι έχουμε άλλες τρεις οικογένειες και ειδικά «η μια που θα υποφέρει για μια ολόκληρη ζωή».

«Ορισμένες μητέρες μπορούν να περπατούν έχοντας υψηλά το κεφάλι. Η μια οικογένεια έχασε ένα παιδί με μαρτυρικό θάνατο. Κάποιες μητέρες ενδέχεται να περπατούν με σκυφτό το κεφάλι καθώς τα παιδιά τους κατηγορούνται για βαρύτατα αδικήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.