«Δεν τον είδα καθόλου», λέει ο 33χρονος που παρέσυρε τον αστυνομικό - Πώς συνέβη το τροχαίο στην Κατεχάκη

Άλλος ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στον δρόμο. Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 33χρονος στη λεωφ. Κατεχάκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και λίγο αργότερα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που έρχονται στο φως, ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αμέσως μετά το σοκαριστικό τροχαίο με θύμα τον 43χρονο συνάδελφό τους ότι «δεν τον είδα καθόλου».

Πώς έγινε το τροχαίο με θύμα τον αστυνομικό στην Κατεχάκη

Ο άτυχος αστυνομικός βρισκόταν στο σημείο της τραγωδίας προκειμένου να κάνει καταγραφή-αυτοψία άλλου τροχαίου με τραυματισμό που είχε σημειωθεί λίγη ώρα νωρίτερα. Παρά το γεγονός ότι υπήρχε περιπολικό νωρίτερα και είχαν τοποθετηθεί κώνοι, ο 33χρονος υποστήριξε ότι δεν είδε καθόλου τον αστυνομικό που βρισκόταν έξω από το περιπολικό και τον παρέσυρε τραυματίζοντάς τον -όπως φάνηκε αργότερα- θανάσιμα.

Ο οδηγός, ο οποίος συνελήφθη και εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, κινούνταν επί της Περιφερειακής Οδού Υμηττού με κατεύθυνση από την Αγία Παρασκευή προς Ηλιούπολη και εισερχόμενος στην Λ. Αλίμου Κατεχάκη χτύπησε τον άτυχο αστυνομικό που βρισκόταν στο σημείο.

Ο 43χρονος αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο των ΕΚΑΒ στο «401», ωστόσο υπέκυψε σε σοβαρά τραύματά του.