Συνελήφθη 42χρονος για την δολοφονία της 60χρονης στη Βαρβάκειο

Στην ταυτοποίηση και προσαγωγή ενός άνδρα που θεωρείται ο δράστης της δολοφονίας της 60χρονης στη Βαρβάκειο προχώρησαν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτος είναι γεννηθείς το 1981 (42 ετών) και κρατείται στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας -ΥΔΕΖΙ. Η σύλληψή του έγινε με νόμο περί όπλων.

Η άτυχη γυναίκα, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τρίτης 23 Μαΐου, στην πλατεία Θεάτρου απέναντι από την Βαρβάκειο αγορά.

Βαρβάκειος: Πώς έγινε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θύμα είναι μια 60χρονη, η Χ.Μ γεννηθείσα το 1963, σεσημασμένη για ναρκωτικά. Έμενε μόνη της, δεν την είχε αναζητήσει κάποιος συγγενής, ενώ οι Αρχές «σάρωσαν» το σπίτι της για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που αφορούσε τη δολοφονία της.

Η άτυχη γυναίκα είχε αρκετά τραύματα και στον λαιμό και στο υπόλοιπο σώμα της από μαχαίρι. Η Αστυνομία εξέταζε δύο περιπτώσεις για τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της: Ληστεία ή μοιραία διαφωνία για ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, στη σορό της νεκρής γυναίκας εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 μαχαιριές, γεγονός που καταδεικνύει την πρόθεση του δολοφόνου ή των δολοφόνων της, να σιγουρέψουν τον θάνατό της με πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.