Σοκ με τον δημοσιογράφο Λάζαρο Λασκαρίδη - Υποχώρησε το κάγκελο μπαλκονιού, βρέθηκε στο κενό και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μετά από ατύχημα ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καλλιθέας και δημοσιογράφος, Λάζαρος Λασκαρίδης, ο οποίος χειρουργήθηκε χθες το βράδυ.

Ο κ. Λασκαρίδης έπεσε από μπαλκόνι και χειρουργήθηκε στο «Γ. Γεννηματάς» όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Μετά το χειρουργείο μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το περιστατικό συνέβη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η τελετή ονοματοδοσίας της και να πάρει το όνομα του παλαιού δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας έπεσε από μπαλκόνι από αρκετά μεγάλο ύψος και μάλιστα σε σημείο όπου στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν να τον απεγκλωβίσουν. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με τον τραυματισμό του να κρίνεται αρκετά σοβαρός.

Βγήκε στο μπαλκόνι για τσιγάρο

Ο αντιδήμαρχος βρισκόταν σε εκδήλωση του Δήμου Καλλιθέας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, όταν περίπου χθες το απόγευμα στις 18:30, βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι του πρώτου ορόφου για να καπνίσει τσιγάρο.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στηρίχθηκε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία ήταν σάπια με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν. Ο κ. Λασκαρίδης έπεσε με την πλάτη στο έδαφος από ύψος περίπου 2,5-3 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αρχικά έχασε τις αισθήσεις του, αλλά ευτυχώς τις ανέκτησε λίγο αργότερα.

Λόγω του δυσπρόσιτου σημείου όπου σημειώθηκε η πτώση, χρειάστηκε να συνδράμουν και άνδρες της Πυροσβεστικής, προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν. Ο κ. Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα με τους γιατρούς του «Γ. Γεννηματάς» να περιγράφουν κρίσιμη την κατάστασή του.

Λασκαρίδης: Το ατυχές περιστατικό συνέβη ανήμερα των γενεθλίων του

Από χθες το πρωί της Πέμπτης, ο Λάζαρος Λασκαρίδης δεχόταν ευχές λόγω των γενεθλίων του. Πλέον, όλοι εύχονται η περιπέτειά του να έχει αίσιο τέλος και να επιστρέψει σύντομα στις δραστηριότητές του.