Μπέος για Κλέιμαν: «Άφησε το 4χρονο παιδί του στη νταντά κι έφυγε για διασκέδαση στην Αθήνα»

«Κεραυνούς» εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος για τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης στο Κολωνάκι.

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου αποκάλυψε στον Alpha πως ο Ισραηλινός τερματοφύλακας, άφησε το 4χρονο παιδί του στη νταντά και αναχώρησε για την Αθήνα προκειμένου να διασκεδάσει.

«Έλειπε η γυναίκα του στο Ισραήλ»

«Είναι λυπηρό ότι διέλυσε την οικογένειά του. Παντρεμένος με τρία παιδιά. Η γυναίκα του είχε φύγει το βράδυ του Σαββάτου με τα δύο παιδιά, 7 και 9 ετών, για την πατρίδα της, το Ισραήλ. Αφησε το μικρό που είναι 4 ετών και αυτός το άφησε στην νταντά και πήγε στην Αθήνα. Η πράξη του δεν συνάδει με το να είσαι ίνδαλμα για ένα παιδί. Και δεν μπορώ να διανοηθώ ως πατέρας πέντε παιδιών, πως ένας άνδρας ασκεί βία σε μία γυναίκα, πόσω μάλλον σε ένα μικρό κορίτσι», είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος προχώρησε στη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.

Δικηγόρος Κλέιμαν: «Υποστηρίζει πως είναι αθώος»

Την ίδια ώρα, ο Κλέιμαν υποστηρίζει πως είναι αθώος με τον δικηγόρο του Παναγιώτη Παπαδόπουλο να τονίζει: «Δηλώνει πως ουδέποτε διέπραξε αυτά για τα οποία κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία, ούτε βίασε κάποια. Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε δεν μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχόλιο, αύριο το πρωί θα απολογηθεί ο εντολέας μου. Ό,τι έχει να πει θα το πει αύριο ενώπιον του ανακριτή».