Αυτός είναι ο νέος πίνακας τηλεδιοίκησης στη Λάρισα - Δείτε εικόνες

Τις πρώτες εικόνες από τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών Γιώργος Γεραπετρίτης μέχρι το τέλος Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης του Βόρειου άξονα του σιδηροδρομικού δικτύου από τη Λάρισα και επάνω, και στο τέλος Σεπτεμβρίου το υπόλοιπο τμήμα του, από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα.

Εικόνες από τον νέο πίνακα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα

Γεραπετρίτης: Έρχεται το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη

Επιπλέον, ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι μέχρι το Πάσχα ή την αμέσως επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δήλωσε σήμερα ο υπουργός Επικρατείας και Μεταφορών Γ. Γεραπετρίτης.

Δήλωσε ακόμη ότι μέχρι το Πάσχα θα αποκατασταθούν τα δρομολόγια του Προαστιακού μέχρι το Κιάτο καθώς ολοκληρώνονται τα έργα ηλεκτροφωτισμού στις σήραγγες. Ανέφερε επίσης ότι έχει γίνει συζήτηση με την Hellenic Train και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την εταιρία για μειωμένο εισιτήριο κατά 50% στα Intercity στους φοιτητές και τους νέους κάτω των 25 ετών.