Υπόθεση Κολωνού: Επίθεση με μαχαίρι εναντίον της 12χρονης καταγγέλλει η μητέρα της - «Πρόκειται για ξεκάθαρη απειλή», λέει ο Λύτρας

Επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο δράστη δέχθηκε η 12χρονη, που ήταν θύμα μαστροπείας και βιασμών στον Κολωνό, με τον Απόστολο Λύτρα να δίνει λεπτομέρειες για την επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη βρισκόταν μόνη της στο σπίτι της θείας της, όταν ο άγνωστος προσπάθησε να εισέλθει στον χώρο, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αφού την απείλησε, τη μαχαίρωσε στο χέρι και τράπηκε σε φυγή.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης επιβεβαίωσε τα τρία περιστατικά που περιέγραψε σε επιστολή, με τελευταίο το σημερινό, το οποίο περιέγραψε με λεπτομέρεια το πώς συνέβη.

Ο δικηγόρος, είπε μιλώντας στο MEGA:

«Σήμερα, αφού άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, ο δράστης χωρίς να προσπαθήσει να μπει μέσα στο σπίτι και φορώντας full face μάσκα, της έδειξε το μαχαίρι. Η 12χρονη πήγε να τον απωθήσει και εκεί την τραυμάτισε στο χέρι και τράπηκε σε φυγή. Έχουν ήδη γίνει μηνύσεις και για τα τρία περιστατικά. Η 12χρονη μου εκμυστηρεύτηκε ότι το θεώρησε απειλή για να μην μιλήσει για όσα έχουν συμβεί».

Συνεχίζοντας, ο κ. Λύτρας σημείωσε για τον δράστη και την προσπάθειά του να εκφοβίσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

«Το σημαντικό που μου είπε η 12χρονη είναι πως ο δράστης δεν προσπάθησε να μπει για να κλέψει ή να της κάνει κακό. Τον είδε να παρατάσσει το μαχαίρι και πήγε να τον σπρώξει για να φύγει κι έτσι τραυματίστηκε. Ήταν ξεκάθαρη απειλή. Κάποιοι δεν θέλουν να συνεχίσει να δίνει καταθέσεις γιατί φοβούνται. Πρόκειται είτε για άλλα πρόσωπα, είτε γι’ αυτούς που είναι ήδη στη φυλακή και προσπαθούν να την φοβίσουν να σταματήσει να μιλάει».