Δημοφιλές το εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή που μπήκε στο στόχαστρο τρομοκρατικού δικτύου - «Ευχαριστούμε τις ελληνικές αρχές», δήλωσε ραβίνος

Στέκι εκατοντάδων πολιτών είναι το εστιατόριο ισραηλινών συμφερόντων στου Ψυρρή, στο κέντρο της Αθήνας, που μπήκε στο στόχαστρο δύο Πακιστανών, που συνελήφθησαν ως μέλη τρομοκρατικού δικτύου που ετοίμαζε επιθέσεις στην Ελλάδα.

Ραβίνος, που βρέθηκε το πρωί στο συγκεκριμένο εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή, προκειμένου να προσευχηθεί, τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ ότι σε καθημερινή βάση γύρω στα 70 με 80 άτομα επισκέπτονται το κατάστημα, κάτι που δείχνει το μέγεθος της τραγωδίας που ευτυχώς αποφεύχθηκε.

Ακόμη, δήλωσε ότι είναι συγκλονισμένος με όσα αποκαλύφθηκαν, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στις ελληνικές Αρχές για τη σύλληψη των δύο Πακιστανών.

Σε κατάσταση συναγερμού οι ελληνικές αρχές

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ελληνικές αρχές παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, μετά από τη σύλληψη των δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν επίθεση για λογαριασμό του Ιράν στο εβραϊκό εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η υπόθεση είναι ακόμα στην αρχή, ενώ η ΕΥΠ προχωρά ήδη τις έρευνες σε συνεργασία και με άλλες ξένες υπηρεσίες, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τρομοκρατικού δικτύου.