Εξαφανίστηκε 26χρονη μητέρα με την 3χρονη κόρη της από τη Χαλκιδική - «Πήγε στη Γαλλία», ενημερώθηκε η Ιντερπόλ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την εξαφάνιση 26χρονης μητέρας με το 3χρονο κορίτσι της από την Χαλκιδική.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται το ενδεχόμενο η νεαρή μητέρα να έχει φύγει από την χώρα, έχοντας προορισμό τη Γαλλία, καθώς είχε διαβατήριο της χώρας.

Στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητούν τον τρόπο φυγής τους, διερευνώντας από ποιον συνοριακό σταθμό έφυγαν ή εάν επέλεξαν πτήση από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για τη Γαλλία.

Παράλληλα, εξετάζουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, αν και δεν θεωρείται πιθανό σενάριο.

Όταν η γυναίκα εξαφανίστηκε, ο σύντροφός της και πατέρας του παιδιού, έλειπε από το σπίτι τους στην Νικητή Χαλκιδικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει καμία αναφορά ή καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του συντρόφου της, ήδη έχει ενημερωθεί για την εξαφάνιση της μητέρας και η Interpol.

Πεθερός της 26χρονης μητέρας: «Επαιζε θέατρο στον γιο μου»

O πατέρας του συντρόφου της Ελληνο-γαλλίδας ήταν αυτός που μαζί με τον γιο του ανέφεραν την εξαφάνισή της στην αστυνομία. Μιλώντας στο MEGA o πεθερός της 26χρονης ανέφερε πως αυτή «έπαιζε θέατρο στον γιο μου» και «πήρε το παιδί και εξαφανίστηκε».

«Είχαν πάει ταξίδι στη Γαλλία όπου μία ημέρα ήρθαν σε διένεξη. Αυτή έμεινε εκεί με τον πατέρα της για περίπου 20-22 μέρες. Το μωρό ήταν εδώ. Μετά έμειναν πάλι στο σπίτι στη Χαλκιδική (με τον πατέρα της)…Πήγε ο γιος μου να τους δει δύο φορές. Εγώ βγήκα μαζί του εκείνη την ημέρα (της εξαφάνισης) για να μιλήσουμε οι δύο μπαμπάδες. Ολα αυτά ήταν ένα θέατρο. Πιστεύω πως είχε έτοιμα τα πράγματά της προκειμένου να φύγει. Πήραν το μωρό και εξαφανίστηκαν και του έπαιζε θέατρο και του γιου μου» είπε.

Σημείωσε παράλληλα πως έγιναν οι νόμιμες διαδικασίες και επειδή υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να έχει διαφύγει στο εξωτερικό, έχει ενημερωθεί για το συμβάν και η Interpol.