Βίαζε τις ανήλικες και μετά τις ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο για να μην μιλήσουν - Το οργανωμένο σχέδιο του διεστραμμένου προπονητή

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του 44χρονου παιδίοφυλου προπονητή Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη.

Υπενθυμίζεται πως στον 44χρονο συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη βάση εντάλματος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Εκβίαζε τα θύματά του για να μην μιλήσουν ο 44χρονος προπονητής

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως ο 44χρονος δρούσε όλα αυτά τα χρόνια βάσει οργανωμένου σχεδίου. Αρχικά, κέρδιζε την εμπιστοσύνη των κοριτσιών. Στη συνέχεια, προχωρούσε σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος τους, βιάζοντάς τες. Και τέλος, τις εκβίαζε προκειμένου να μην αποκαλύψουν σε κανέναν το… μυστικό τους. Ο προπονητής-βιαστής τούς ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο, λέγοντάς τους: «Αν μιλήσετε για αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

Την ίδια στιγμή, για την απόφαση των τριών ενήλικων πλέον κοριτσιών να καταθέσουν μήνυση σε βάρος του προπονητή για σεξουαλική κακοποίηση, μίλησε στον ΑΝΤ1 μια οικογενειακή τους φίλη.

Τι δήλωσε η οικογενειακή φίλη των κοριτσιών

«Τα τρία πρώτα κορίτσια εφόσον ανακάλυψε το ένα παιδί το άλλο ότι είχαν την κοινή εμπειρία από τον ίδιο άνθρωπο αποφάσισαν να μιλήσουν με έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται. Με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκα εγώ από την αρχή από τα κορίτσια τα ίδια. Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σε αυτά που λένε. Οι κατηγορίες είναι για σεξουαλική κακοποίηση» είπε.

Πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι»

Και πρόσθεσε: «Είναι μια πραγματικότητα, σκληρή πραγματικότητα, που βίωσε το κάθε ένα από αυτά τα παιδιά. Τα όποια καλούνται μετά από τόσα χρόνια  και παρόλο που έχουν προχωρήσει στην ενήλικη πλέον ζωή τους να πρέπει να αντιμετωπίσουν όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι που προκάλεσε ένας άνθρωπος και να βρουν την δύναμη να τον σταματήσουν. Να σταματήσουν τον οποιοδήποτε».

«Δεν φοβούνται πλέον μην διαφύγει ή μην τους κάνει κακό»

Για το ποια είναι η ψυχολογική τους κατάσταση μετά την καταγγελία εναντίον του προπονητή η γυναίκα δήλωσε «Ανακουφισμένα, τουλάχιστον δεν φοβούνται μην διαφύγει ή μην τους κάνει κακό. Είναι πολύ εύκολο να αναρωτηθούμε γιατί ένα παιδί που βρίσκεται στον πλήρη έλεγχο ενός ενήλικα, ενός χειριστικού, ενός κακού, γιατί μου μιλάει; Ένα παιδί όταν το πιάνεις στα χέρια σου και το σακατεύεις δεν μπορεί να αντιδράσει. Μπορεί να γίνει ενοχικό. Πήρε αυτή την παιδικότητα, πήρε την αθωότητα τους. Αντί να κοιτάμε τα παιδιά καλό είναι να κοιτάξουμε πως θα σταματήσουμε αυτά τα τέρατα. Λένε σίγουρα δεν σταμάτησαν στην σκέψη αλλά ούτε και στα 5 παιδιά. Αυτά τα παιδιά κοιμούνται με μνήμες και ζούνε με αναμνήσεις».