«Κλειστό» το κέντρο της Αθήνας λόγω διαδήλωσης - Κυκλοφοριακή συμφόρηση στον Κηφισό εξαιτίας τροχαίου

Δύσκολη ημέρα είναι η Δευτέρα (20/3) για τους οδηγούς στην Αττική, εξαιτίας της έντονης κίνησης που παρατηρείται στους δρόμους.

Στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό «έμφραγμα», λόγω πορείας διαμαρτυρίας.

Αυτή την ώρα κλειστή είναι η κάθοδος της Βασιλίσσης Σοφίας (από Σέκερη), η Βασιλίσσης Αμαλίας (από Διάκου), ενώ με δυσκολία πραγματοποιείται η κίνηση των οχημάτων στους περισσότερους δρόμους στην «καρδιά» της πρωτεύουσας.

Ειδικότερα, σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποιούν έξω από τη Βουλή μέλη της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ-ΕΥΔΑΠ) για το νομοσχέδιο για το νερό.

Επιπρόσθετα, στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένο να κάνουν για τον ίδιο λόγο συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή και τα μέλη του ΠΑΜΕ.

Επίσης, σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο του Κηφισού, καθώς υπήρξε σύγκρουση οχημάτων. Η «ουρά» ξεκινά από το ύψος της Αττικής Οδού και φτάνει μέχρι και το ύψος της Λένορμαν, στο Περιστέρι.

Στον χάρτη κίνησης διακρίνονται επίσης μεγάλες καθυστερήσεις στη Λεωφόρο Αλίμου-Κατεχάκη, στην Παραλιακή, αλλά και στη Βάρης-Κορωπίου.